Ristorante Vaelsa hemmottelee italialaisilla herkuilla

Suomalaisitalialainen Paola Chiodo rakastaa ruokaa ja on pitänyt huolen että hänen pöytänsä ympärille kerääntyneet perheenjäsenet ja ystävät pääsevät nauttimaan perinteisiä italialaisia herkkuja ja täydellisiä ateriakokonaisuuksia – Antipasti, Pasta, Secondi Piatti, Dolci & Caffè.

Paolan sisulla ja intohimolla syntyi idea tunnelmallisesta ravintolasta, joka tarjoaa aitoa, käsintehtyä tuorepastaa ja muita italialaisia makunystyröiden hurmaajia.

Vuonna 2009 Paola avasi Annankadulle Ristorante Vaelsan, jonka keittiö tarjoilee klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella, mutta suosii raaka-aineissaan mahdollisuuksien mukaan myös lähiruokaa.

Keväällä 2015 Ristorante Vaelsa sai uudet toimitilat paraatipaikalta osoitteesta Pohjoisesplanadi 9 (käynti ravintolaan Katariinankadun puolelta) . Ravintola jatkaa tutulla konseptillaan, johon kuuluu hyvä ruoka ja mukava tunnelma. Ruokalistalla on edelleen Vaelsan suussa sulavia klassikoita seuranaan sesongin suosikkeja. Goviniuksen talon toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upea maisema Kauppatorille ja satamaan.

 

Varaa pöytä Ristoranteen

 

Varaa pöytä Tavernaan