fbpx

À la carte

Antipasti

Insalate

Arvoisa asiakas, lisää tietoa ruuista ja niiden mahdollisista allergeeneistä saat ravintolan henkilökunnalta.

Pizza

Taikinamme valmistaminen vie aina kolme päivää. Hitaan prosessin vuoksi pizzamme ovat mahdollisimman kevyitä ja terveellisiä. Kolmen päiväisen prosessin aikana kaikki epäterveelliset ainesosat kuten sokeri ja hiiva katoavat. Tämän vuoksi taikinamme ei aiheuta turvotusta tai muuta haittaa.

Extra

1 € Rucola, Mozzarella, Tomaattikastike, Valkosipuli, Munakoiso, Kirsikkatomaatti, Sieni

3 € Prosciutto – ilmakuivattua kinkkua, Ventricina – mausteista salamia, Buffalo mozzarella, Bresaola – ilmakuivattua nautaa, Vegaanijuustoa, Kylmäsavulohi, Burrata juusto, Parmesaani, Gorgonzola juusto, Pesto

6 € Kokonainen Buffalo Mozzarella, Burrata juusto

Mikäli pizza jaetaan usealle eri lautasella, niin laskutamme 3€ lisää siitä.

Pizzataikinamme sisältää soijaa & mozzarellassamme on laktoosia. Ilmoitathan kaikista mahdollisista allergioista, meille on ilo auttaa sinua niissä! 

Primi Piatti

Kaikki pastamme valmistetaan käsin tuoreista raaka-aineista ja kypsennetään aina ”al denteksi”. Mikäli haluat pastasi kypsempänä tai gluteenittomana, mainitsethan toiveestasi tarjoilijalle.

PERHEEN PIENIMMILLE

Alle 12-vuotiaille tarjoamme tarjoamme annokset puolikkaat annokset puoleen hintaan.

Secondi Piatti

Pääruuan parissa voit viettää aikaa pidempäänkin. Siihen on Vaelsan keittiössäkin suhtauduttu intohimoisesti. Emme käytä mitään eineksiä, pakasteita tai valmiskastikkeita. Liha- ja kalaruokien liemet on tehty itse alusta loppuun. Kaikki lihamme ovat Suomesta.

PERHEEN PIENIMMILLE

Alle 12-vuotiaille asiakkaillemme tarjoamme useimmat ruoat puolikkaina annoksina puoleen hintaan.

Dolci

Jälkiruoka ei ole koskaan liikaa, vaan makea päätös täydelliselle aterialle. Paola vannoo leivosten hyvää tekevään voimaan ja sen vuoksi meiltä löydät laajan valikoiman jälkiruokia.

Vino da Dessert