Sydän Italiassa – Koti Helsingissä

 

Ravintoloitsija Paola Chiodo syntyi Roomassa, kasvoi Milanossa ja opiskeli äitinsä suvun ympäröimänä Helsingissä. Kahden kulttuurin

tytöllä oli mahdollisuus poimia molemmista maista parhaat palat.

 

Sisulla ja intohimolla syntyi idea tunnelmallisesta ravintolasta, joka tarjoaa aitoa, käsintehtyä tuorepastaa ja muita italialaisia makuelämyksiä.

Vuonna 2009 Paola avasi Vaelsan*, jossa ruokaa tehdään rakkaudella, parhaista mahdollisista raaka-aineista, asiakkaan makuhermoja hellien.

 

Paola onnistui puhumaan huipputason roomalaiskeittiömestari Lorenzo Eleuterin johtamaan keittiötään.

Eleuteri on hakenut vauhtia monesta eturivin italialaiskeittiöstä ympäri maailmaa.

 

Uudistunut Vaelsa tarjoaa oikeaa, autenttista italialaista ruokaa

– klassista roomalaista, mutta myös muita Italian keittiön klassikoita.

 

Benvenuti!