fbpx

Ryhmille

Yksityistilaisuudet

Syntymäpäivät, perhejuhlat tai ystävien kokoontuminen – kerrankin ajan kanssa! Varaa Vaelsasta iso pöytä tai kabinetti omalle porukallesi, tilaa ruoka listalta etukäteen ja nauti yhdessäolosta. Niin italialaisetkin tekevät! Ravintola Vaelsa tarjoaa ryhmille omat menut, joista valitset makusi mukaan aitoa, käsintehtyä tuorepastaa, roomalaisia pizzoja sekä klassisia italialaisia herkkuja.

Vaelsa sijaitsee kätevästi Helsingin keskustassa, Kauppatorin kupeessa merellisessä kaupunkimaisemassa. Goviniuksen 200-vuotiaassa talossa osataan juhlia, sillä Helsingin hienoin hotelli ja ravintolaelämän keskus loisti tässä rakennuksessa jo 1800-luvun lopulla

Ryhmämenu

Kulmasali

kulmasali päivällä

Kulmasali

Vaelsan kulmasalia koristavat talon aikakauteen sopiva kakluuni ja salista on upeat näkymät merelle yli Kauppatorin Havis Amanda-suihkulähteelle. Kulmasali soveltuu loistavasti aamiais-, lounas-, ja illallistilaisuuksiin. Salissa järjestetään myös sujuvasti kokoukset ja esittelyt tai iloiset pikkujoulut.

Tilavuus

Istuen – 36 henkilöä.

Seisten hieman enemmän.

TIEDUSTELUT

Taverna

Taverna

Vaelsan katutaso on taverna, jossa ruoka on herkullista ja tunnelma yläkerran ravintolaa astetta rennompi, kuten kunnon tavernassa kuuluu.

Tavernassa järjestät sekä omat että yrityksen tapahtumat: aamiais-, lounas- ja illallistilaisuudet, synttärit ja häät, juhlat, kokoukset, pikkujoulut – kaikki onnistuu. Lupaamme että tapahtumasi jää mieleen, tunnelma on rento ja ruoka erinomaista!

TILAVUUS

Istuen – 44 henkilöä

TIEDUSTELUT

Iso sali

Iso sali

Vaelsan Isosta salista on mahtavat näkymät merelle yli Kauppatorin. Olisiko sinun tapahtumasi paikka Pohjoisesplanadilla Kauppatorin kupeessa, historiallisen Goviniuksen talossa?

Italialaisen ravintola Vaelsan Isossa salissa järjestät raikkaan aamiaisen, sujuvan lounaan tai ihanat illalliset omaa tai yrityksen tilaisuutta varten. Salissa voi myös järjestää synttäreitä, häitä, sukujuhlia, esittelyitä, pikkujoulujuhlia ja kokouksia.

Tilavuus

Istuen – 36 henkilöä

Seisten hieman enemmän

TIEDUSTELUT

Kabinetti

Kabinetti

Kabinetti soveltuu alle 20 henkilön aamiais-, lounas- ja illallistilaisuuksiin. Kabinetissa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia, kuten pienempiä synttäreitä, sukujuhlia tai pikkujoulujuhlia. Kokouksen tai juhlan kruunaavat Vaelsan keittiön italialaiset herkut.

Tilavuus

Istuen – 20 henkilöä

TIEDUSTELUT

Terassi kadun puolella

Terassi kadun puolella

Auringonpaistetta värikkäissä tuoleissa, cappuccino tai viileitä juomia. Pohjoisesplanadin puoleinen terassi pysäyttää ihailemaan ihmisvilinää ja merellistä kaupunkimaisemaa.

TIEDUSTELUT

Terassi pihan puolella

Terassi pihan puolella

Sisäpihalla varjon puolella löytyy urbaani kesäkeidas, jossa maistuu aperol spritz, lasi viiniä tai vaikka kokonainen ateria.

TIEDUSTELUT